Come posso confermare la consegna una volta ricevuto il mio ordine?

Una volta ricevuto l'articolo, accedi al tuo account e fai clic sul pulsante "Conferma ricevuta" nella lista degli ordini per farcelo sapere.

PC:

How do I confirm delivery once I have received my order (PC1).png

WAP:

How do I confirm delivery once I have received my order (WAP1).pngHow do I confirm delivery once I have received my order (WAP2).png

APP:

How do I confirm delivery once I have received my order (APP1).pngHow do I confirm delivery once I have received my order (APP2).png

Pagina Iniziale
Categoria
Carrello
ME