¿Cómo confirmo la entrega una vez recibido mi pedido?

Una vez que haya recibido el artículo, inicie sesión en su cuenta y haga clic en el botón "Confirmar recibo" en la lista de pedido para informarnos.

PC:

How do I confirm delivery once I have received my order (PC1).png

WAP:

How do I confirm delivery once I have received my order (WAP1).pngHow do I confirm delivery once I have received my order (WAP2).png

APP:

How do I confirm delivery once I have received my order (APP1).pngHow do I confirm delivery once I have received my order (APP2).png